Tanktransport

Tanktransport

Onze rvs-transporttanks zijn uitgerust met moderne technieken zoals een geavanceerd GPS- en weegsysteem, spoelinstallatie en monsterapparaat. Hiermee kunnen we niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar ook klant- en oplossingsgericht werken.

Onze tanks zijn namelijk geschikt voor vele vloeibare producten zoals spuiwater en rest- afval en kunstmeststoffen. Hierdoor kunnen we ook snel optreden bij calamiteiten zoals wateroverlast.

Verder beschikken we over het GMP+ certificaat en alle benodigde vergunningen waarmee we het transport van veevoer kunnen verzorgen.

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze combinaties.

Tanktransport

Tanktransport

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transporteren en verwerken van agrarische producten? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte ...

Bel 06 - 538 307 66
ONZE BELOFTES

DIT BELOVEN WIJ!

Van Meer Agro streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.
  • Afspraak is afspraak

    Onze transporten worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Op onze afspraken kunt u vertrouwen!

  • Snel en flexibel

    Door onze efficiënte manier van aanpakken kunnen zullen onze transporten snel en flexibel verlopen. De beste kwaliteit zonder onnodig oponthoud. Dat beloven wij.

  • Korte lijntjes

    Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Bij van Meer Agro praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen.