Mesthandel

Mesthandel

Van Meer Agro verhandeld en distribueert met het moderne wagenpark diverse soorten mest. In 2009 zijn we samen gaan werken met gebroeders de Bruijn uit Kruisland, waarbij Jack de Bruijn tot op de dag van vandaag betrokken is. We beschikken over diverse mestsilo’s in het afzetgebied waardoor we ten alle tijden de leveranciers snel kunnen ontzorgen, en afnemers in korte tijd kunnen voorzien van hoogwaardige mest. Daarnaast beschikken wij over de benodigde vergunningen en afzetkanalen om mest naar het buitenland te exporteren. Hiermee voldoet u ook meteen aan de mestverwerkingsplicht.

Wij zorgen voor een complete en correcte afwikkeling van de administratie voor zowel afnemers en leveranciers. Hiernaast worden de monsters op vaste tijdstippen opgehaald waardoor de analyses voor leverancier en afnemer snel bekend zijn. Dankzij goede homogene mest die ten alle tijden uit de mestsilo’s geladen wordt kunnen we mengsels leveren die past bij de wens van de afnemer. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mesthandel

Mesthandel

 

Mest uitrijden

Ook voor het uitrijden van mest bent u bij ons aan het juiste adres, onder het kopje “mest uitrijden” is hier meer informatie over te vinden.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transporteren en verwerken van agrarische producten? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte ...

Bel 06 - 538 307 66
ONZE BELOFTES

DIT BELOVEN WIJ!

Van Meer Agro streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.
  • Afspraak is afspraak

    Onze transporten worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Op onze afspraken kunt u vertrouwen!

  • Snel en flexibel

    Door onze efficiënte manier van aanpakken kunnen zullen onze transporten snel en flexibel verlopen. De beste kwaliteit zonder onnodig oponthoud. Dat beloven wij.

  • Korte lijntjes

    Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Bij van Meer Agro praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen.