Mest uitrijden

Mest uitrijden

Van Meer Agro is naast het handelen en transporteren van mest ook gespecialiseerd in het uitrijden hiervan. Dit gebeurt met een sleepslang bemester of een Vredo VT3936 en is mogelijk op zowel gras- als bouwland. Doordat de VT3936 rijdt in hondengang met luchtaflaat brengt deze een zeer lage bodemdruk met zich mee. Ook zijn onze materialen voorzien van moderne technieken zoals GPS en sectieafsluiting waardoor we met precisie kunnen bemesten.

Verder kunt u bij ons terecht voor het huren van een mestcontainer met inhoud van 50m3.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mest uitrijden

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transporteren en verwerken van agrarische producten? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte ...

Bel 06 - 538 307 66
ONZE BELOFTES

DIT BELOVEN WIJ!

Van Meer Agro streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.
  • Afspraak is afspraak

    Onze transporten worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Op onze afspraken kunt u vertrouwen!

  • Snel en flexibel

    Door onze efficiënte manier van aanpakken kunnen zullen onze transporten snel en flexibel verlopen. De beste kwaliteit zonder onnodig oponthoud. Dat beloven wij.

  • Korte lijntjes

    Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Bij van Meer Agro praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen.