Mest scheiden

Mest scheiden

Voor het scheiden van mest bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor hebben wij een oplegger laten ontwikkelen met een centrifuge die als één van de weinige in zijn klasse een toerental van 3800 per minuut kan bereiken. Hiermee kan de scheider het maximale uit uw mest halen waardoor er uitstekende gehaltes bereikt worden. Tevens is er de mogelijkheid om polymeer toe te voegen om dit nog verder te optimaliseren. De machine is geschikt voor zowel varkens- als rundveemest.

Verder beschikken we ook over een scheider met vijzelpers. Deze compacte scheider loopt op krachtstroom en is ook geschikt voor zowel rundvee- als varkensmest.

Neem gerust contact op voor meer informatie over het scheiden van mest.

Mest scheiden

 

Afzet de dikke en dunne fractie

Uiteraard verzorgen wij ook de afzet van de dikke en dunne fractie. Via onze uitgebreide afzetkanalen in zowel binnen- als buitenland hebben we hier voldoende mogelijkheden voor. Meer informatie hierover is te vinden bij het kipper- en mesttransport.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transporteren en verwerken van agrarische producten? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte ...

Bel 06 - 538 307 66
ONZE BELOFTES

DIT BELOVEN WIJ!

Van Meer Agro streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.
  • Afspraak is afspraak

    Onze transporten worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Op onze afspraken kunt u vertrouwen!

  • Snel en flexibel

    Door onze efficiënte manier van aanpakken kunnen zullen onze transporten snel en flexibel verlopen. De beste kwaliteit zonder onnodig oponthoud. Dat beloven wij.

  • Korte lijntjes

    Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Bij van Meer Agro praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen.