Mesttransport

Mesttransport

Ons wagenpark is geschikt voor het transport van zowel vaste als vloeibare mest. De trailers zijn voorzien van de nieuwste weeg, monster en gps-systemen. Hierdoor kunnen we snel, efficiënt en oplossingsgericht werken. Tevens beschikken we over de juiste papieren en kanalen om de mest zowel in binnen- als buitland af te zetten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mesttransport.

Mesttransport

Mesttransport

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transporteren en verwerken van agrarische producten? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte ...

Bel 06 - 538 307 66
ONZE BELOFTES

DIT BELOVEN WIJ!

Van Meer Agro streeft naar tevreden opdrachtgevers. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.
  • Afspraak is afspraak

    Onze transporten worden keurig volgens afspraak uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Op onze afspraken kunt u vertrouwen!

  • Snel en flexibel

    Door onze efficiënte manier van aanpakken kunnen zullen onze transporten snel en flexibel verlopen. De beste kwaliteit zonder onnodig oponthoud. Dat beloven wij.

  • Korte lijntjes

    Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Bij van Meer Agro praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen.